Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας από το Κ.Π. “Προνόη”

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη Δευτέρα 20/2/2023, στο κατάμεστο από κόσμο Κέντρο Πρόληψης “Προνόη”, πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των φορέων ίδρυσης του Κέντρου, τοπικοί παράγοντες, γονείς, εκπαιδευτικοί, εθελοντές, καθώς και πολίτες. Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαιτέρως συγκινητική και μέσα από την τήρηση του εθίμου, ανταλλάχθηκαν εγκάρδιες ευχές για τη συνέχιση του έργου του ΚΠ “Προνόη”.

Η Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης, κα Αγγελική Βαλασοπούλου ευχαρίστησε την επιστημονική ομάδα, τα μέλη του ΔΣ για τη συμβολή τους στην εξέλιξη του Κέντρου και όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Η κα Σωτηρία Μακαρώνη, Επιστημονικά Υπεύθυνη του ΚΠ ¨Προνόη¨, έκανε μια σύντομη παρουσίαση του έργου που πραγματοποιεί η Επιστημονική Ομάδα σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, καπνιστές, ομάδα εθελοντών, φοιτητές και την ευρύτερη κοινότητα. Επεσήμανε ότι τα αιτήματα έχουν αυξηθεί και οι δράσεις τους Κέντρου έχουν διευρυνθεί για καλύψουν τις ανάγκες της κοινότητας.

 

 

 

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Από πολιτικά πρόσωπα, εκπροσώπους ίδρυσης του ΚΠ και εκπροσώπους φορέων:

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γ. Θωμάκος, η κ. Ν. Γεωργαλά – Προϊσταμένη Τμήματος Εφαρμογών Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ, ο κ Γ. Κεχρής Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, η κ Γ.Πίσπα, Ειδική Σύμβουλος για θέματα Πρόληψης των Εξαρτήσεων της Περιφέρειας και Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης ¨Αργώ¨, κ. Γ. Σκορδίλης, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης, Εθελοντισμού κι Εξυπηρέτησης των Πολιτών Δήμου Κηφισιάς, οι τ. Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ. Γ. Παπαδόπουλος και ο Α. Μακρής. Παρόντες ήταν επίσης, ο κ. Γ. Παντελεάκης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας και Διεθνών Σχέσεων Δήμου Κηφισιάς, η κ. Α. Παπάζογλου, Δημοτική Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης ¨Κοινωνία Παρούσα¨, η κ.Μ.Βαρσου, Περιφερειακή Σύμβουλος και ο κ. Λ.Ψυχοπαίδας, τ. Δημοτικός Σύμβουλος.

Από το ΔΣ του ΚΠ ¨Προνόη¨, παρέστησαν και ευχήθηκαν για υγεία και καλή χρονιά σε όλους, η Αντιπρόεδρος, κ. Λ. Αλιπράντη , η επίτιμη Πρόεδρος, κ. Α. Πιτίδη-Τριανταφύλλου, ο κ. Σ. Αδαμόπουλος, Γενικός Γραμματέας, η κ. Ζ. Σταματούρου, Μέλος και η κ. Ε. Κωνσταντιάδη, Μέλος, η κ.Φ. Μυρσαλιώτου, Αν. Μέλος και ο κ. Α. Μπιτσάνης, πρώην Μέλος του ΔΣ του ¨Προνόη¨.
Επιπλέον, τίμησαν με παρουσία τους και με τις ουσιαστικές ευχές τους για υγεία και συνέχιση της ποιότητας της δουλειάς όλων, οι εκπρόσωποι των φορέων, οι κ.κ. Β. Ξυπολυτάς, Πρόεδρος Οδικών Συγκοινωνιών, Π.Τσιλιγκίρης, Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Κηφισιάς, Ρ. Ντάλλη, Κοινοτική Σύμβουλος, Κ. Μουστάκη, Πρόεδρος Ένωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας, Ε. Κούτση, Πρόεδρος ΚΕΜΜΕ,Β. Τσαλαβούτα, Πρόεδρος Συλλόγου Κηφισιωτών, η οποία μαζί με τους εθελοντές του ΚΠ ¨Προνόη¨, κέρδισαν το φλουρί της Βασιλόπιτας, τα μέλη του ¨ Δ.Βικέλα¨ κ.κ. Β.Παναγιωτουνάκος και Γ. Βόσσος και ο κ. Γ. Δορμούσης, Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Κηφισιάς.

Οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν εγκάρδιες ευχές, απολαμβάνοντας το ελαφρύ κέρασμα που προσέφερε το ΔΣ του Κέντρου, στο ζεστό και πάντα φιλόξενο χώρο του.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ