Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Κοπή πίτας Δήμου Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Το στρατηγικό πλάνο των 120 πρώτων ημερών διοίκησης του παρουσίασε ο Δήμαρχος, Βασίλης Ξυπολυτάς.

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και με τον νέο Δήμαρχο Βασίλη Ξυπολυτά να δημιουργεί θετικές προσδοκίες για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στον Δήμο, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Κηφισιάς, στο Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, στο Κεφαλάρι.

Στην εκδήλωση, ο νέος Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, δίνοντας το στίγμα της νέας Δημοτικής Αρχής, παρουσίασε τους βασικούς στρατηγικούς του στόχους αλλά και το πλάνο του, για τις 120 πρώτες ημέρες διοίκησης στον Δήμο. Είναι η πρώτη φορά που σε αντίστοιχη περίσταση πραγματοποιείται από νεοεκλεγέντα Δήμαρχο ομιλία σχετική με το Δημοτικό έργο που έχει δρομολογηθεί, γι’ αυτό άλλωστε και η πρωτοβουλία αυτή του Β. Ξυπολυτά διαμόρφωσε μια πολύ ελπιδοφόρα προοπτική για το μέλλον της Κηφισιάς.

 

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του, την οποία παρακολούθησαν 350 πολίτες του Δήμου ο κ. Ξυπολυτάς ανέλυσε τους 10 κεντρικούς άξονες στους οποίους σκοπεύει να επικεντρωθεί τους πρώτους 4 μήνες στο «τιμόνι» της Δημοτικής Αρχής. Αυτοί είναι το εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς, η ασφάλεια και πολιτική προστασία, η καθαριότητα, το πράσινο και περιβάλλον, η Κοινωνική Ευθύνη, το Think Tank του Δήμου, η απορρόφηση κονδυλίων, η προσβασιμότητα, η ψηφιοποίηση, καθώς και ο πολιτισμός και ο Αθλητισμός.

 

Την κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου Κηφισιάς ευλόγησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ.κ. Κύριλλος, ενώ την εκδήλωση,που πλαισιώθηκε από την μουσική της Φιλαρμονικής του Δήμου, τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της Κυβέρνησης αλλά και πολλοί πολιτικοί παράγοντες.

 

Οι παρευρισκόμενοι

Μεταξύ αυτών ήταν ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ.Κωστής Χατζηδάκης, ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Δημήτρης Καιρίδης, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κ. Θανάσης Κοντογιώργης, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα. Ζωή Ράπτη καθώς και ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, κ. Δημήτρης Τσιόδρας.Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησαν η κα. Λουκία Κεφαλογιάννη, ο κ. Θάνος Ασκητής, η κ. Εβίνα Γιακουμάτου και ο κ. Νίκος Χιωτάκης. Προσκεκλημένοι ήταν επίσης οι τέως Δήμαρχοι κ. Βασίλης Βάρσος, κα. Βάσω Σπηλιωτοπούλου, κ. Νίκος Χιωτάκης και ο κ. Γιώργος Θωμάκος.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ