Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Κοπή πίτας για τον Οικοδομικό Συνεταιρισμό Αιγυπτιωτών Ελλήνων “Αποκατάστασις”

Δημοσιεύθηκε

στις

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική ΓΣ για τον Οικοδομικό Συνεταιρισμό Αιγυπτιωτών Ελλήνων “Αποκατάστασις” μετά Αγιασμού κοπής Βασιλόπιτας και τιμητικών διακρίσεων στη φιλόξενη αίθουσα «Εκδηλώσεων του ΑΣΤΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΤΩΝ».

Μετά τον Αγιασμό από τον π. Χαράλαμπο του Ι.Ν. Αγ. Νεκταρίου της Ενορίας σε κλίμα συγκινήσεως τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Μελών που έχουν περάσει στην αιωνιότητα.

Στη συνέχεια ακολούθησε το καλωσόρισμα των παρισταμένων από τον Πρόεδρο ΔΣ κ. Μάρκο Μάστρακα, η εκλογή των Προεδρείων της ΓΣ & «Εφορευτικής Επιτροπής» και η εξέταση των θεμάτων της ΗΔ ήτοι: Πεπραγμένα, απαλλαγή ΔΣ μετά από σχετικό έλεγχο της ΕΣ, έγκριση ισολογισμού 2022 & προϋπολογισμού 2023 ως και προτάσεις ΔΣ, οι οποίες μετά δοθείσες αρμοδίως διευκρινήσεις εγκρίθηκαν ομόφωνα.
Ακολούθησε επίδοση τιμητικών διακρίσεων στον σπουδαστή Γεώργιο-Αλέξανδρο Γαδ και στην αθλήτρια “JUDO” Ευδοκία Χριστοπούλου.

 

Μετά το πέρας της ΓΣ, έγινε κοπή της Βασιλόπιτας και επίδοση αναμνηστικών (προσφερθέντων αφιλοκερδώς από το Κατάστημα ΝΑΝΑ Κηφισιάς) στους τυχερούς κ. Γ. Οικονομίδη (Επίτιμο Πρόεδρο ΔΣ/ΟΣΑΕ) και κ. Σ. Καράμπελα (Νομικό Σύμβουλο ΟΣΑΕ).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ