Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Η μαγεία των Χριστουγέννων έρχεται στο Δήμο Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Η «επίσημη» έναρξη της περιόδου των Χριστουγέννων θα γίνει με την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων του Δήμου, παραδοσιακά, σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία.

Η φωταγώγηση του δέντρου στη Νέα Ερυθραία θα γίνει την  Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο Εμπορικό Κέντρο Καμάρες (Χαριλάου Τρικούπη 127). Το άναμμα του δέντρου θα συνοδεύσει η ΝΕΑΝΙΚΗ POP & ROCK ΜΠΑΝΤΑ PRESTIGE THE BAND

Στην Κηφισιά το δέντρο θα ανάψει το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 Κολοκοτρώνη & Λεβίδου. Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΙΕΤΗ και η 5μελή ορχήστρα της SOULED OUT θα πλαισιώσουν μουσικά την εκδήλωση.

 

 

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα. «Προσφέρουμε όλα όσα επιτρέπονται εν μέσω υγειονομικής κρίσης γιατί οι πολίτες έχουν ανάγκη να χαρούν το εορταστικό κλίμα με τις οικογένειές τους. Ζητάμε όμως, την ευλαβική τήρηση των υγειονομικών μέτρων. Μάσκες και αποστάσεις για τη προστασία της υγείας όλων μας».

Από την αρχές Νοεμβρίου η ομάδα Ηλεκτροφωτισμού με Προϊστάμενο τον Κώστα Παπαιωάννου φρόντισε να γεμίσει τον Δήμο με γιορτινά φώτα. Κάθε χρόνο γίνεται επέκταση του εορταστικού φωτισμού σε νέα σημεία του Δήμου μας ενώ επιδιορθώνονται υλικά στολισμού που είχαν υποστεί βλάβες. Επικεφαλής του γενικού χριστουγεννιάτικου στολισμού του Δήμου μας είναι η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Νίνα -Ασπασία Βλάχου.

Το ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» με Πρόεδρο την Λίλα Παπαδημητρίου έχει διαμορφώσει ένα εορταστικό πρόγραμμα που μπορεί να προσφέρει χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ