Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Η Κηφισιά “αδειάζει” από αυτοκίνητα την Κυριακή

Δημοσιεύθηκε

στις

Εναλλακτικούς τρόπους μεταφοράς παρουσιάζει ο Δήμος Κηφισιάς στο περίπτερο του στο κέντρο της πόλης (Λεβίδου & Κολοκοτρώνη) από σήμερα και έως τη Δευτέρα 20/9 στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Στο περίπτερο του Δήμου, οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για την βιώσιμη κινητικότητα, την έξυπνη πόλη, την πράσινη ενέργεια και την αειφόρο ανάπτυξη. Στο χώρο θα γίνει παρουσίαση ηλεκτρικών οχημάτων (αυτοκίνητο, ποδήλατο, πατίνι) καθώς και Test Drive ηλεκτρικών πατινιών.

Την Κυριακή 19/ 9 από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι το κέντρο της πόλης “κλείνει” για τα Ι.Χ. και “ανοίγει” σε όλα τα εναλλακτικά μέσα ήπιας μετακίνησης!

 

Στις  12.30 θα πραγματοποιηθεί οργανωμένη βόλτα με ηλεκτρικά πατίνια και ποδήλατα. Σημείο συνάντηση στις 12.00 Λεβίδου, Κηφισιά (Χάρτης: https://goo.gl/maps/RXNmQNgPnPWqS2eBA)

Οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας ξεκίνησαν χθες  στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Νέα Ερυθραία με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ασφαλούς οδήγησης ηλεκτρικών πατινιών & ποδηλάτων για παιδιά το οποίο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ασφαλούς Οδήγησης “Πάνος Μυλωνάς”.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ