Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Επαναλειτουργούν οι Καλοκαιρινοί Παιδότοποι για τους μικρούς φίλους του Δήμου Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Κηφισιάς συνεχίζει και φέτος τη λειτουργία των Καλοκαιρινών Παιδότοπων, σε 5 Δημοτικά Σχολεία του Δήμου για τη δημιουργική απασχόληση παιδιών ηλικίας από 4 έως και 12 ετών.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 05/07/2021 έως και 30/07/2021 καθημερινά Δευτέρα ως Παρασκευή, 8:00 – 15:30.
Μάλιστα, τη φετινή χρονιά, για πρώτη φορά θα λειτουργήσει Καλοκαιρινούς Παιδότοπους και σε 4 Νηπιαγωγεία της πόλης, ώστε να μπορούν να τους παρακολουθήσουν τα νήπια και τα προνήπια με μεγαλύτερη ασφάλεια.
Το πρόγραμμα οργανώνεται και υλοποιείται από το ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» με Πρόεδρο του κα Κατερίνα Καραλή. Λόγω της πανδημίας του Covid -19, θα τηρηθούν στο πρόγραμμα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ που ίσχυσαν και για τις εκπαιδευτικές μονάδες.
Φέτος εκτός από τους Δασκάλους και Νηπιαγωγούς, το πρόγραμμα θα το πλαισιώσουν Γυμναστές, Δάσκαλοι Χορού, Καράτε, Εικαστικοί, Θεατρολόγοι και Μουσικοί. Επίσης θα υπάρχει νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.
Παραλαβή αιτήσεων από Τρίτη 22 Ιουνίου έως και Τετάρτη 30 Ιουνίου στα γραφεία της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κηφισιάς (Διονύσου 73 και Γορτυνίας), και ώρες 9.00- 13.00.
Στο site του Δήμου Κηφισιάς θα βρείτε την αίτηση συμμετοχής, καθώς και την ενημέρωση
της Προέδρου του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» Κατερίνας Καραλή, για τα σχολεία υλοποίησης του προγράμματος, τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τα μέτρα ασφαλείας.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ