Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Εθελοντική αιμοδοσία Κηφισιάς: Ένδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης από τους δημότες

Δημοσιεύθηκε

στις

Μεγάλη προσέλευση κοινού έλαβε χώρα στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε το ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» του Δήμου Κηφισιάς, την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 στο ΚΕΜΜΕ για τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος του Κέντρο Προαγωγής Υγείας «Δρυμπέτειο».

Πιο συγκεκριμένα, 49 πολίτες-αιμοδότες μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και υπάλληλοι του Δήμου προσήλθαν, με υποδειγματική τάξη και τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας λόγω του Covid-19, για να προσφέρουν αίμα, δώρο ζωής σε όσους έχουν ανάγκη.
Μάλιστα, από την αιμοδοσία η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ» συλλέχθησαν 45 μονάδες αίματος για την κάλυψη των αναγκών των εθελοντών αιμοδοτών κατά προτεραιότητα, κατοίκων και δημοτών.
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και η πρόεδρός του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» Κατερίνα Καραλή ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στην αιμοδοσία για τη σπουδαία προσφορά τους και μάλιστα κάτω από τις σημερινές ιδιαίτερες συνθήκες της υγειονομικής κρίσης καθώς και την Υπεύθυνη της Αιμοδοσίας κ. Οικονόμου για την άψογη διαδικασία.
 Η επόμενη Τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου προγραμματίζεται για την Άνοιξη του 2021.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ