Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Εαρινές Μελωδίες στην Κηφισιά VII – Κατάμεστη η αίθουσα που πραγματοποιήθηκαν οι μουσικές βραδιές

Δημοσιεύθηκε

στις

Δύο όμορφες βραδιές με μουσική υψηλού επιπέδου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» στο δημαρχείο Κηφισιάς στο πλαίσιο της δράσης «Εαρινές Μελωδίες στην Κηφισιά VII» που συνδιοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής και το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δ. Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς.Εαρινές Μελωδίες στην Κηφισιά VII

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 το κοινό απήλαυσε στο πιάνο τον Απόστολο Παληό και στο βιολί τον Απόλλωνα Γραμματικόπουλο σε έργα των W. Mozart, J. Brahms και C. Frank. Την εκδήλωση προλόγισε ο γνωστός πιανίστας και συνθέτης Χρ. Παπαγεωργίου.

Την Κυριακή 15 Απριλίου το κουαρτέτο εγχόρδων GALAXY ερμήνευσε έργα των J. Haydn, W. Mozart, Ι. Τουφεξή, A. Borodin και P. Tshaicovsky.

Την εκδήλωση προλόγισαν εκ μέρους του Συλλόγου ο κ. Φραντσέσκο Βιανέλλο και εκ μέρους του Νομικού Προσώπου ο αντιπρόεδρος,Νικήτας Κόκκαλης.

Το κοινό γέμισε και τις δύο βραδιές τη φιλόξενη αίθουσα του πολιτιστικού, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του για τη μουσική αυτού του είδους, χαρίζοντας απλόχερα το χειροκρότημα στους καλλιτέχνες και αναμένοντας πλέον τις επόμενες εκδηλώσεις στο πλαίσιο των «Εαρινών Μελωδιών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ