Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Δωρεάν συμπλήρωση του Α.Δ.Υ.Μ. στο Δήμο Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Κηφισιάς προσφέρει δωρεάν τη συμπλήρωση του Α.Δ.Υ.Μ. (Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή), που είναι απαραίτητο για την εγγραφή των μαθητών στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε οικογένειες του Δήμου, που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, όπως άνεργοι, ανασφάλιστοι γονείς, οικονομικά αδύναμοι, πολύτεκνοι και μονογονεϊκές οικογένειες.

Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) είναι απαραίτητο δικαιολογητικό για την εγγραφή στο Νηπιαγωγείο, την Α΄ και Δ’ Δημοτικού, την Α Γυμνασίου και την Α’ Λυκείου, και πρέπει να προσκομιστεί στα σχολεία.

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους και το βιβλιάριο υγείας τους για να γίνεται ταυτόχρονα και ο έλεγχος για τα εμβόλια.

Η παροχή του Δήμου Κηφισιάς θα πραγματοποιηθεί στο Δρυμπέτειο Δημοτικό Πολυϊατρείο Κηφισιάς (Κώστα Βάρναλη 58, πάνω από το ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας) μετά από την εξέταση των παιδιών από παιδίατρους τις εξής ημέρες και ώρες:

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 10.30- 13.00

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 16.00-19.00

Για την αποφυγή συνωστισμού παρακαλούμε να αποστείλετε ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή sms στο 6944703230 με τα ακόλουθα στοιχεία: Ονοματεπώνυμο παιδιού, σχολείο, ημέρα και ώρα που θα έρθετε και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ