Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Διαδικτυακά θα “ανάψει” το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κηφισιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Διαφορετικός λόγω της πανδημίας θα είναι φέτος ο εορτασμός των Χριστουγέννων στο Δήμο Κηφισιάς. 

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου οι πολίτες να μπουν στο Πνεύμα των Χριστουγέννων η πόλη στολίστηκα ενώ θα πραγματοποιηθούν λιγοστές διαδικτυακές εκδηλώσεις.

Η φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων Δέντρων της Νέας Ερυθραίας και της Κηφισιάς, θα γίνει χωρίς την παρουσία κοινόύ, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.

Μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο http://www.kifissia.gr/

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής

  • Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020, στις 18.00

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Νέα Ερυθραία

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Νέας Ερυθραίας, θα ανάψει ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Πανερυθραϊκού Τάσος Καλλιανιώτης εκπροσωπώντας τον αθλητισμό του Δήμου.

Με την πράξη αυτή ο Δήμος Κηφισιάς συμπαραστέκεται στους ανθρώπους του αθλητισμού που βρίσκονται σε αναστολή εργασιών με επαγγελματικές και οικονομικές επιπτώσεις. Επίσης, τιμά τον αθλητισμό και την ιστορική ομάδα της Νέας Ερυθραίας η οποία επέστρεψε στην κατηγορία Α2.

Αμέσως μετά θα προβληθούν διαδικτυακά από τη Βίλλα Μπότση και χωρίς την παρουσία κοινού, τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια καθώς και αγαπημένες επιτυχίες από την ελληνική και τη διεθνή μουσική σκηνή, με τον Μπάμπη Βελισσάριο. Μαζί του η σοπράνο Μαριάννα Ζάχου.

  • Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020 στις 18.00

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κηφισιά

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κηφισιάς, θα ανάψει η 101 ετών, κα Φωτεινή Περδικολόγου. Μ’ ένα παραστατικό συμβολισμό η δημότης, θα συνοδεύεται από την άνοιξη της ζωής,
έναν 8 χρόνο , τον Άγγελο Μπακόλα μαθητή του Δήμου.

Με την πράξη αυτή ο Δήμος Κηφισιάς τιμά την παλαιά Κηφισιά και τους παππούδες και τις γιαγιάδες του Δήμου.

Αμέσως μετά θα μεταδοθεί διαδικτυακά, από τη Βίλλα Μπότση και χωρίς την παρουσία κοινού, ένα μοναδικό ρεσιτάλ Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών απ’ όλο τον κόσμο από τον βαρύτονο Νικόλα Καραγκιαούρη και την υψίφωνο Λητώ Μεσσήνη, στο πιάνο θα τους συνοδεύει ο Πάνος
Λουμάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ