Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δήμος Κηφισιάς: Άνοιξαν οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας

Δημοσιεύθηκε

στις

Σήμερα Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων του Προγράμματος Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς,  τα οποία όπως έχει επισημάνει ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος, δίνουν τη δυνατότητα και τα εργαλεία στους ενδιαφερόμενους να τολμούν νέα επιχειρηματικά βήματα ή να επεκτείνουν τα υφιστάμενα.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία τρεις κύκλοι του Προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας. Κατά τη διάρκειά τους υποβλήθηκαν 109 επιχειρηματικές ιδέες, υλοποιήθηκαν 42 επιχειρηματικά εργαστήρια, ενώ τα παρακολούθησαν 150 συμμετέχοντες.

Στο πρόγραμμα καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής όσοι:

Α) Έχουν μια καινοτομική / νεωτεριστική / διαφοροποιημένη ιδέα και επιθυμούν να τη μετεξελίξουν ώστε να μετατραπεί σε επιχείρηση,

Β) Διατηρούν επιχείρηση εντός του Δήμου Κηφισιάς και επιθυμούν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και δεδομένα στην άσκηση του επιχειρείν.

Το πρόγραμμα, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει επιχειρηματικά εργαστήρια τα οποία κινούνται σε δύο άξονες: (α) της εξατομικευμένης συμβουλευτικής για κάθε νέα επιχειρηματική ιδέα, (β) επί βασικών πεδίων & θεμάτων άσκησης επιχειρηματικότητας.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 και οι αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους θα αποστέλλονται μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στα παρακάτω link:

→ Για Startup επιχείρησηhttps://bit.ly/3dBFO3q

 Για Υφιστάμενη επιχείρηση: https://bit.ly/3mkKiiF

Θα ακολουθήσει μέσα στον Απρίλιο εκδήλωση ενημέρωσης από τον Δήμο και θα υπάρξει αντίστοιχη ανακοίνωση.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Επιχειρηματικότητας του Δήμου στο 2132007224, 6979436163 (Κουνάδη Φαίη Βαλεντίνα), 6936203525 (Ανέλ Γιαννοπούλου) [email protected]

 [email protected]

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ