Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με την τ. Αντιδήμαρχο Κηφισιάς κα Νίνα- Ασπασία Βλάχου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με την Δημοσιογράφο και πρώην Αντιδήμαρχο κα Νίνα –Ασπασία Βλάχου. Η κα Βλάχου θα συμμετέχει κι ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέα Ερυθραίας – Εκάλης», στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:
«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά, υποδεχόμαστε στην «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας- Εκάλης» την Δημοσιογράφο και τ. Αντιδήμαρχο Κηφισιάς κα Νίνα Βλάχου, που θα δώσουμε μαζί τον ευγενικό αγώνα των Δημοτικών Εκλογών. Η γνωστή στο πανελλήνιο Δημοσιογράφος, διακρίθηκε φυσικά και στο Δήμο μας κατά τις δύο θητείες της, τόσο ως Αντιδήμαρχος Πολιτών και Αλληλεγγύης, όσο και ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κηφισιάς.
Αεικίνητη, πάντοτε υπερδραστήρια και πολυγραφότατη, ενώ προσφέρει -πολλές φορές αθόρυβα- δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Σήμερα, είναι Πρόεδρος Πανελλήνιας Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών, παράρτημα Κηφισιάς».
Η συμμετοχή της ενισχύει το όραμά μας για ένα Σύγχρονο Δήμο με Δημόσιο Ήθος και Κοινωνικό Πρόσωπο».

Η κα Βλάχου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου 2019 , κορυφαίο πρόσημο αποτελεί, η διαμόρφωση μιας ενιαίας χάρτας συνεργασιών και δημιουργικών παρεμβάσεων, με επίκεντρο τον ¨άνθρωπο! Ο κάθε συμπολίτης μας, ζώντας μέσα στη δίνη της μίζερης εποχής μας έχει ζωτική ανάγκη από μία Δημοτική αρχή που θα προσβλέπει πρώτιστα και πάνω από όλα, στην αναπτυξιακή προοπτική της πάλης του με την καθημερινότητα μέσα στον αχό των τριών ενοτήτων που στολίζουν τον κάλλιστης ομορφιάς ιστορικό Δήμο μας .
Γι αυτό το λόγο , πιστεύω ότι οδεύοντας προς τις εκλογές του Μαίου, οφείλουμε να επιλέξουμε τη σωστή διαδρομή… Τη διαδρομή εκείνη που θα μπορεί να διατηρήσει την εμπιστοσύνη μας προς μια Δημοτική αρχή , η οποία πρώτιστα θα πρεσβεύει την ειλικρίνεια και την εντιμότητα απέναντι σε όλους! Στοιχεία σπάνια , και δυνατά προτερήματα , παραθύρια αισιοδοξίας, για τη συνέχιση της γόνιμης προσπάθειας που καταβάλει ενσυνείδητα και η σημερινή Δημοτική Αρχή , απέναντι στα όποια προβλήματα, επιδιώκοντας πάγια με σύνεση σεμνότητα και σοβαρότητα λύσεις υπέρ των πολιτών.
Μέσα σε αυτό το πνεύμα, και ύστερα από την απόφασή μου να συνεχίσω να αγωνίζομαι για την προαγωγή ποιότητας της ζωής μας, με καθαρή σκέψη, θέτω δημόσια την υποψηφιότητα μου ως Δημοτική Σύμβουλος, ανταποκρινόμενη στην ευγενική πρόσκληση του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου. Ευελπιστώ ότι είμαι σε θέση να προσθέσω και την όποια δική μου δυναμική στην επίτευξη των προγραμματικών στόχων του συνδυασμού « Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς Ν. Ερυθραίας –Εκάλης» Με αίσθημα ευθύνης, με αγάπη περισσή για τον τόπο μας, για το μέλλον της νεολαίας μας, για την ανακούφιση των ατόμων με ειδικές ικανότητες, και των υπερηλίκων μας, για το πιο φωτεινό αύριο του Δήμου μας .
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς και δημόσια τον πρώην Δήμαρχο, αγαπητό κ. Νίκο Γ. Χιωτάκη , ο οποίος κατά τη συνεργασία μας, με τίμησε με καίριες αυτοδιοικητικές αρμοδιότητες, προσθέτοντας μου εμπειρίες.
Ευχαριστώ και όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες, αιρετούς και μη, συνταξιδιώτες μου τα προηγούμενα χρόνια, σε ένα δύσκολο ταξίδι με …εξάντα τη θέληση της ειλικρινούς προσφοράς».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ