Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

«Ακαδημία Γονέων» από το Κέντρο Πρόληψης «ΠΡΟΝΟΗ»

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων Και Προαγωγής Της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΠΡΟΝΟΗ» Δήμου Κηφισιάς -ΟΚΑΝΑ, συνδιοργανώνει με την «Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού», την υλοποίηση του προγράμματος «Ακαδημία Γονέων» παράλληλα με άλλες Ακαδημίες Γονέων που θα υλοποιηθούν σε δέκα (10) περιοχές της Αττικής και για πρώτη φορά στα Ιωάννινα, υπό την επιστημονική επιστασία των φορέων του προγράμματος.
Συγκεκριμένα, οι περιοχές της Αττικής που θα οργανώσουν τη δράση είναι οι εξής: Άνω Λιόσια (Δήμος Φυλής), Γλυφάδα, Ελευσίνα, Κηφισιά, Μαρούσι, Ν. Σμύρνη, Νίκαια, Πειραιάς, Ταύρος, Χαϊδάρι
Το πρόγραμμα «Ακαδημία Γονέων» έχει σαν στόχο την ενημέρωση και στήριξη των Γονέων σε θέματα συμπεριφοράς και υγείας σχετικά με την παιδική και κυρίως εφηβική ηλικία. Οι ομιλητές είναι έγκριτοι επιστήμονες με κύρος και εμπειρία από το χώρο της Υγείας. θα πραγματοποιηθούν 5 μηνιαίες συναντήσεις, κάθε Δευτέρα, ώρα 17.30 – 19.30 στις οποίες θα προσφέρεται ενημερωτικό υλικό στους γονείς.
ΧΩΡΟΣ: Πολιτιστικό Κέντρο Της Νέας Ερυθραίας «ΒΙΛΑ ΚΩΝΣΤΑ», (Λουκή Ακρίτα 4 – Ν. Ερυθραία
1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ : Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017
Ώρα Προσέλευσης: 17.30-18.00 Λήξη συνάντησης: 19.30
θέμα: Μαθησιακές δυσκολίες και Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής:
ΟΜΙΛΗΤΕΣ:
Μάνος Τσαλαμανιός
Παιδοψυχίατρος, Διευθυντής Ε.Σ.Υ., Τμήμα Ψυχιατρικής Παίδων – Εφήβων, Γ.Ν. Ασκληπιείο Βούλας, Επιστ. Συνεργάτης (Μ.Ε.Υ.) Β’ Παιδιατρική Κλινική Παν/μίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού»
Αλεξάνδρα Γεωργουλή
Λογοπεδικός-Ειδ.Παιδαγωγός, Επιστ. Συνεργάτης Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.)
Β΄ Παιδιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α.
Κυριακού»
Οι δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων θα γίνονται στο τηλ 210-8082673, Δήλου 10, 14562 Κηφισιά και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:e-mail:[email protected] , εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 – 14:00

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ