Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

“Έπεσαν” οι υπογραφές για την έναρξη εργασιών στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκε ο ανοιχτός διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου «1ο Δημοτικό Σχολείο της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας –Στερέωση και αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων και προσθήκη στατικώς ανεξάρτητου κτιρίου» με συνολική δαπάνη προϋπολογισμού 3.900.000 ευρώ.

Μετά την αποσφράγιση των προσφορών αναδείχθηκε προσωρινή ανάδοχος η εταιρεία “Γκράουτεκ Α.Ε”. Αυτό το διάστημα συνεχίζεται ο έλεγχος των δικαιολογητικών της αναδόχου εταιρείας και ακολούθως η επιτροπή θα επικυρώσει την ανάδοχο εταιρεία από προσωρινή σε οριστική και θα γίνει η ανάληψη του έργου.

Το έργο του Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά το ποσό 2.477.338,22 Ευρώ και για το τμήμα του έργου «Στερέωση και αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων στο 1ο Δ.Σ. της Δ. Ε. Νέας Ερυθραίας» υπάρχει εγκεκριμένη χρηματοδότηση από πόρους του Δήμου με σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς ύψους 1.422.661,78 ευρώ.

Ο Αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης ενημερώνει ότι η διαδικασία ανάληψης του έργου αναμένει να εξελιχτεί μέσα στον επόμενο μήνα και προβλέπει μάλιστα ότι μέσα στο καλοκαίρι θα έχει εγκατασταθεί ο εργολάβος στο χώρο του σχολείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ