Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Όλα όσα έγιναν στο ετήσιο μνημόσυνο του Παύλου Μελά στην Κηφισιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Σωματείο “ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΚΗΣ ΖΕΖΑΣ – Φίλοι Παύλου Μελά” , τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Μακεδονομάχου ήρωα Παύλου Μελά, με τραγούδια και ομιλίες προς τιμήν του.

Το μνημόσυνο έλαβε χώρα την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, στον Ι. Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Πλατεία Κεφαλαρίου, στην Κηφισιά, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κηφισιάς – Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλου. Μετά την τελετή ακολούθησε σύντομη ομιλία από τον Γραμματέα του Σωματείου Δρ. Μαρίνου Παπαδόπουλου, δικηγόρο.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του Μακεδονομάχου, επί της Πλατείας Κεφαλαρίου. Στεφάνια κατέθεσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αμαρουσίου – Κηφισιάς και Ωρωπού, ο κ. Πάνος Ραυτόπουλος, μέλος του Δ.Σ του Σωματείου «ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΚΗΣ ΖΕΖΑΣ», ο Αντιδήμαρχος Κηφισιάς κ. Αυλήτης Ευάγγελος εκ μέρους του Δημάρχου Κηφισιάς, ο κ. Γιάννης Κουργιανίδης εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο. κ. Στόγιος Ευάγγελος εκπρόσωπος του συλλόγου απογόνων Μακεδονομάχων Θεσσαλονίκης «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ», η κ. Ολυμπία Καλού Πρόεδρος του συλλόγου «ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΙ ΚΗΦΙΣΙΑΣ».

Τέλος, η παιδική χορωδία των «Τροβαδούρων Κηφισιάς», οι «Μικροί Τροβαδούροι», συμμετείχαν με το τραγούδι του Παύλου Μελά και τον Εθνικό Ύμνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ