Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους μικρούς φίλους του Δήμου Περιστερίου!

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ) του Δήμου Περιστερίου διοργανώνει μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου – στάση Μετρό «Ανθούπολη», την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και ώρες 10:00-14:00, με είσοδο ελεύθερη!

Στο χώρο της εκδήλωσης και καθ’ όλη τη διάρκειά της θα λειτουργούν παιδική χαρά, δύο φουσκωτά παιχνίδια και δύο μπασκέτες. Ένα καροτσάκι με υπέροχο μαλλί της γριάς θα είναι συνέχεια έτοιμο να σας προσφέρει τη γλυκύτητά του! Μπαλονοκατασκευές που θα δίνονται σε όλα τα παιδιά κατά μήκος και πλάτος της αίθουσας!

Επιπλέον, δύο γωνιές με Face Painting για όμορφα, διασκεδαστικά σχεδιάκια στα πρόσωπα των παιδιών, εργαστήρι ζωγραφικής με πολλά υλικά για να δημιουργήσουν οι μικροί μας φίλοι, εργαστήρι κατασκευών με πλούσια συλλογή υλικών για δημιουργίες στολιδιών, καρτών κ.λ.π.

Πρόγραμμα

  • 10.30-14.00 Γωνιά αφήγησης παραμυθιού: Ομάδες παιδιών παρακολουθούν και συμμετέχουν σε χριστουγεννιάτικα και όχι μόνο παραμύθια!
  • 10.30-14.00 Γωνιά κουκλοθέατρου, όπου μικροί και μεγάλοι θα παρακολουθήσουν μία ή και παραπάνω παραστάσεις γιατί οι κουκλοπαίχτες δε θα σταματήσουν πριν το τέλος της εκδήλωσης! Στη σκηνή της αίθουσας ο ανιματέρ θα διασκεδάσει τους πάντες με τραγούδια και παιχνίδια, με τρόπο που μόνο αυτός ξέρει και μπορεί!
  • 11.00-11.30 Παράσταση μάγου στη σκηνή της αίθουσας!
  • 11.30-12.00 Παράσταση με τεράστιες σαπουνόφουσκες! Bubble show!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ