Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Φιλανθρωπική εκδήλωση του Δήμου Βύρωνα σε συνεργασία με αθλητικά σωματεία

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Βύρωνα – η εκστρατεία του οποίου στις Αθλητικές Ακαδημίες είναι πρωτοποριακή, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο- στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων, σε συνεργασία με τα Aθλητικά Σωματεία: «Αθηναϊκός», «Α.Ο. Βύρων» και «Δόξα Βύρωνος», αγκαλιάζουν τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η Πίστη» και το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και σας προσκαλούν την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:00 στο Γήπεδο «Δ. Νικολαΐδης» σε μια Φιλανθρωπική Εκδήλωση Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης μέσα από μια Γιορτή του Αθλητισμού.

Στη φιλανθρωπική εκδήλωση θα αγωνισθούν η Ποδοσφαιρική Ομάδα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών με τη Μικτή Ομάδα Εφήβων των σωματείων: ΑθηναΪκού, Α.Ο. Βύρων & Δόξα Βύρωνος.

Κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 900 παιδιά από Αθλητικές Ακαδημίες που θα παρελάσουν, καθώς και παιδιά που κάνουν τα πρώτα βήματά τους στο ποδόσφαιρο.

Επίσης, στη Φιλανθρωπική Εκδήλωση θα παρουσιαστεί η «Αύρα», μια χορευτική σύνθεση εμπνευσμένη από τον χορό της Ισιδώρας Ντάνκαν σε επιμέλεια και διδασκαλία της Σάντρας Βούλγαρη.

Στο γήπεδο «Δ. Νικολαΐδης» θα υπάρχει και από τους δύο συλλόγους «Η Πίστη» και το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» σύγχρονη κινητή ιατρική μονάδα λήψης δειγμάτων, ώστε να μπορούν όσοι το επιθυμούν, αφού πρώτα ενημερωθούν προσωπικά, να προσφέρουν δείγμα μέσω μιας απλής και ανώδυνης διαδικασίας και να γίνουν δωρητές μυελού των οστών προσφέροντας ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ