Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

«Φαντάσου… Ελευθερία» από την θεατρική ομάδα Ελευθερίας Πράξεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Το έργο «Φαντάσου… Ελευθερία» ανεβάζει για την καλοκαιρινή σεζόν στη σκηνή του θεάτρου του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» η θεατρική ομάδα Ελευθερίας Πράξεις σε οκτώ παραστάσεις (22, 23 Ιουνίου, 6, 7, 8 Ιουλίου και τον 8, 9 και 14 Σεπτεμβρίου).

Στέλνοντας ένα μήνυμα επίκαιρο, η τελευταία δουλειά της άκρως επιτυχημένης θεατρικής ομάδας της πόλης στοχεύει να συγκινήσει και να ευαισθητοποιήσει με έναν ύμνο για την Ελευθερία.

Στην παράσταση ακούγονται κείμενα από το έργο Οι Δίκαιοι του Αλμπέρ Καμύ, αποσπάσματα από Λέο Μπουσκάλια, τον Τρελό του Χαλίλ Γκιμπράν, το ποίημα Φόβος του Ρέιμοντ Κάρβερ, τις καταγγελίες της Ουλρίκε Μάινχοφ στον μονόλογο του Ντάριο Φο και από την πρώτη ομιλούσα ταινία του Τσάρλι Τσάπλιν «Ο Μεγάλος Δικτάτωρ».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες τις παραστάσεις.

Την σκηνοθεσία και την επιμέλεια των κειμένων έχει η Τασιλένα Βουδούρη, ενώ στις παραστάσεις παίζουν οι εξής: Σούλα Αγγελοπούλου, Μαλαματή Αλεξιάδου, Κατερίνα Καρακώστα, Αλεξία Μιχελακάκη, Αντώνης Ρουσέλης, Βεντία Σταγκουράκη, Βασιλική Στέφου, Γιώργος Φιλίπογλου, Αμαλία Χαρικιοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ