Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη για το Πάσχα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης απέστειλε το δικό του μήνυμα με αφορμή το φετινό, διαφορετικό Πάσχα που διανύουμε.

Ο ίδιος δηλώνει:

“Tο φετινό Πάσχα, είναι διαφορετικό αλλά το πανανθρώπινο μήνυμα της αγάπης, της αλληλεγγύης και της ελπίδας που εκπέμπει η μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας, είναι διαχρονικό και σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ.

Σήμερα που βιώνουμε αυτή τη δύσκολη συγκυρία λόγω της μεγάλης υγειονομικής κρίσης μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να μεταλαμπαδεύσουμε το Άγιο Φως, αλλά έχουμε την ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσουμε την αγάπη και τη φροντίδα στους συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται περισσότερο.

Η σκέψη μας αυτές τις Άγιες Μέρες , είναι σε εκείνους που δίνουν, καθημερινά τη μάχη από την πρώτη γραμμή, για να νικήσουμε την πανδημία και να επιστρέψουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται , σε μια κανονική ζωή. Η Περιφέρεια Αττικής έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυ κοινωνικής προστασίας, για όλους τους πολίτες.

Ενισχύουμε τον εξοπλισμό των νοσοκομείων μας. Διανείμαμε εκατοντάδες χιλιάδες μάσκες, γάντια κι αντισηπτικά. Μέσα απο την τηλεφωνική μας γραμμή 1110, δώσαμε  χρήσιμες συμβουλές και ψυχολογική υποστήριξη σε περισσότερους από 50.000 συμπολίτες μας.

Παρέχουμε δωρεάν τηλεκπαίδευση για τους μικρούς μαθητές μας. Και γεύματα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από ένα ζεστό πιάτο φαγητό. Η Περιφέρεια Αττικής και κατά τη διάρκεια της κρίσης, αλλά και μετά από αυτήν, θα βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή, για να μην αισθάνεται κανένας συμπολίτης μας μόνος.

Αυτό το Πάσχα, μένουμε σπίτι, αλλά δεν μένουμε μόνοι. Χρόνια πολλά σε όλους.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ