Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Τον «Οδυσσεβάχ» παρουσιάζουν τα Παιδικά Τμήματα του Θεατρικού Εργαστηρίου Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο «Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ – Γρηγόρης Γρηγορίου» σας προσκαλεί στην παράσταση «Οδυσσεβάχ», των Παιδικών Τμημάτων του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Ηλιούπολης, την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 στις 19:00 μ.μ. στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Το Θεατρικό Εργαστήρι της πόλης υπό την διδασκαλία και την σκηνοθεσία της θεατρολόγου, κας Μαρίας Μπιτσακάκη, παρουσιάζει ένα από τα πιο αγαπημένα έργα της Ξένιας Καλογεροπούλου, τον «Οδυσσεβάχ», μια ιστορία που γοητεύει και συγκινεί μικρούς και μεγάλους, βασισμένη στους μύθους, στα λαϊκά παραμύθια και την επική λογοτεχνία.

Πρόκειται για ένα γοητευτικό μαγικό ταξίδι σε χώρες ονειρικές, με αλλόκοτους ήρωες, ένα παραμύθι όπου τα πάντα είναι δυνατά και αδύνατα, αληθινά και ψεύτικα. Είναι η ιστορία του Οδυσσεβάχ – ή μήπως του Οδυσσέα και του Σεβάχ του Θαλασσινού -, που κουρασμένος από τις περιπέτειες του πολέμου, ξεκινά για το ταξίδι της επιστροφής στην πατρίδα του την Ιθαγδάτη.

Μία ιδιαίτερη παράσταση για μικρούς, αλλά και μεγαλύτερους θεατές, που πιστεύουν στην αξία της προσπάθειας, στην αξία της πατρίδας, στη νίκη του καλού και του δικαίου.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ