Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Τα Χριστούγεννα έφτασαν στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας! [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται και επίσημα, από την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Σε μια εντυπωσιακή βραδιά την οποία τίμησαν με την παρουσία τους εκατοντάδες πολίτες, ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Βούρος, συνοδευόμενος από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, Μιχάλη Μπακάκη, Κώστα Γαλανόπουλο, αλλά και από όλα τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής, φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο πάρκο Μικρασιατών και Αλησμόνητων Πατρίδων στη Νέα Φιλαδέλφεια, δίνοντας παράλληλα το έναυσμα για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.

«Υψηλοί προσκεκλημένοι» ήταν οι μικροί φίλοι του Δήμου, δεκάδες παιδιά από τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα, που έφταναν στο σημείο με το χριστουγεννιάτικο τρενάκι του και που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν «τα ωραιότερα Χριστούγεννα» με τον αγαπημένο τους Άη Βασίλη, τα ξωτικά του και τον Χιονούλη και να διασκεδάσουν με τον ταχυδακτυλουργό και τα μαγικά του.

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και μουσικές από τη δημοτική χορωδία διάνθισαν τη βραδιά, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με μία μεγάλη συναυλία – από το νεανικό συγκρότημα Mood Swings.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ