Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Σύσκεψη φορέων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου με τον Αν. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα προβλήματα της αστυνόμευσης στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου καθώς και οι σχετικές προτάσεις για την αντιμετώπιση τους, τέθηκαν στην προγραμματισμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Πόλης με την παρουσία του Αν. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Τσουβαλά, του Δημάρχου της πόλης Διονύση Χατζηδάκη, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ, των διοικητών Α.Τ & Τμήματος Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, αντιδημάρχων, εκπροσώπων των δημοτικών συνδυασμών και εκπροσώπων μαζικών φορέων, συλλόγων και ενώσεων κατοίκων.

Στην σύσκεψη εκτός από τα νέα δεδομένα του προβλήματος εξετάσθηκε και η υλοποίηση όλων όσων είχαν συμφωνηθεί σε ανάλογη συνάντηση των Δημάρχων της Νότιας Αθήνας με τον Αν. Υπουργό, στις 13/4/2018, ενώ οι εκπρόσωποι των φορέων είχαν την δυνατότητα να καταθέσουν τις προτάσεις τους στην πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας.

Από την πλευρά του Αν. Υπουργού και του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, δόθηκαν στα υπηρεσιακά όργανα όλες οι απαραίτητες οδηγίες ώστε να βελτιωθεί ο τρόπος αστυνόμευσης και ελέγχου των περιοχών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου με την ενίσχυση και αναδιάταξη της δύναμης αστυνόμευσης, καθώς και των απαραίτητων μέσων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ