Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Συνάντηση του Θ. Αυγερινού με την Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής, Ελ. Δουνδουλάκη

Δημοσιεύθηκε

στις


Μία εφ΄ όλης της ύλης συνάντηση πάνω στα θέματα πολιτισμού είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Θανάσης Αυγερινός με την Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής κα. Ελένη Δουνδουλάκη και την συνεργάτιδά της κα. Σίλια Σκοπετέα.

Έγινε ενημέρωση της κας Δουνδουλάκη για τις ιδιαιτερότητες της περιοχής με σκοπό τον από κοινού σχεδιασμό πολιτιστικών δράσεων ώστε να καταρτιστεί το πρόγραμμα έτους 2020.

Η Ανατολική Αττική εκτός από τους εμβληματικούς αρχαιολογικούς χώρους διεθνούς εμβέλειας που διαθέτει, όπως πχ ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο, διαθέτει και πολλά άλλα σημεία λιγότερο γνωστά στο ευρύτερο κοινό όπως ο Θορικός στο Λαύριο, το αρχαιολογικό μουσείο Μαραθώνα, ο ναός Αρτεμίδας στη Βραυρώνα, το Αμφιάρειο Ιερό στον Ωρωπό αλλά και σημεία ειδικού πολιτιστικού ενδιαφέροντος και τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς ανά Δήμο.

Σε συνεργασία πάντα με τους Δήμους, η ανάδειξη αυτών των σημείων και χαρακτηριστικών αποτελεί κοινό στόχο και όραμα τόσο του κ. Αυγερινού όσο και της κας Δουνδουλάκη, καθώς έτσι θα ενισχυθεί η διακριτή ταυτότητα του κάθε Δήμου, θα προσελκυθεί κόσμος αλλά θα βελτιωθεί και η ποιότητα ζωής των πολιτών της τοπικής κοινωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ