Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Συνάντηση του Δημάρχου Μαραθώνα με τον Υπουργό Τουρισμού για τις Επιχειρήσεις στο Μάτι

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη επισκέφτηκε στο γραφείο του στο Υπουργείο κλιμάκιο του Δήμου Μαραθώνος, ο Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Στέργιος Τσίρκας, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019.

Ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου κ. Δημήτρης Παπαϊωάννου, καθώς και οι ξενοδόχοι από το Μάτι (μια και τα περισσότερα ξενοδοχεία του Δήμου Μαραθώνος βρίσκονται στο Μάτι): κα Νατάσσα Καρβέλα (Ξενοδοχείο «Μάτι») κα Χριστίνα Τόμσον (Ξενοδοχείο «Μυρτώ») και κ. Γιώργος Παππάς (Ξενοδοχείο «Cavo Verde») συνόδεψαν τον Δήμαρχο Μαραθώνος προκειμένου να συζητήσουν με τον υπουργό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μετά τις φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 και να υποβάλλουν σχετικό υπόμνημα με συγκεκριμένα αιτήματα.

Η τραγική κατάσταση που βιώνουν οι επιχειρηματίες μετά τον Ιούλη του 2018 η μη τήρηση κυβερνητικών υποσχέσεων, αλλά και οι αδικίες που παρατηρούνται στην κατανομή επιδομάτων και λοιπής βοήθειας, περιγράφονται σε υπόμνημα που κατέθεσε ο κ. Τσίρκας, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου ο υπουργός Τουρισμού έκρινε ως δίκαιο και λογικό. Ο κ. Χάρης Θεοχάρης έδωσε εντολή στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου να παρακολουθήσουν κι ερευνήσουν την εξέλιξη της υπόθεσης και αφού τον ενημερώσουν, θα προωθήσει προς επίλυση εκείνα τα αιτήματα που δύναται να υλοποιηθούν.

«Όπως τονίζαμε προεκλογικά, οι πληγείσες από τις φωτιές, περιοχές του Δήμου μας και το ξαναζωντάνεμά τους, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής. Πόσο μάλλον, όταν πρόκειται για τη στήριξη των φίλων επιχειρηματιών στον τομέα του Τουρισμού, στυλοβατών της Οικονομίας του Δήμου και της κοινωνίας μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας με το πέρας της επίσκεψης στο Υπουργείο Τουρισμού.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ