Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Συγκέντρωση – μήνυμα νίκης για τον Κυριάκο Κουτρούλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρουσία πολλών φίλων της παράταξης και με ευδιάκριτη την αίσθηση της αισιοδοξίας για ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία της παράταξης “ΠΝΟΗ Ηράκλειο” και του επικεφαλής της, υποψηφίου δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, κ. Κυριάκου Κουτρούλη.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαΐου 2019, το θεατράκι της πλατείας ΗΣΑΠ στο κέντρο της πόλης, φιλοξένησε τους φίλους της “ΠΝΟΗ”, οι οποίοι άκουσαν τον Κυριάκο Κουτρούλη να υπογραμμίζει πως “τίποτα απολύτως δεν κατάφερε να λύσει ουσιαστικά η παρούσα δημοτική αρχή” και συμπλήρωσε πως ό,τι έγινε στο Ηράκλειο ήταν έργο βιτρίνας.
Ο υποψήφιος δήμαρχος δεσμεύτηκε πως εάν τον εμπιστευτούν οι συνδημότες του θα προχωρήσει άμεσα σε μείωση των δημοτικών τελών κατά 30% και του ΦΗΧ κατά 50% και όπως καταλαβαίνετε το ακροατήριο ξέσπασε σε θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα.
Ο κ. Κουτρούλης ανέφερε συνοπτικά τις θέσεις της παράταξης που ηγείται, οι οποίες έχουν ως επίκεντρο την στήριξη των πιο αδύναμων αλλά και την διαφάνεια στον δήμο. Τομείς, δηλαδή, που σύμφωνα με τον πολύπειρο πολιτικό της περιοχής, η απερχόμενη δημοτική αρχή υστέρησε σημαντικά.
Έκανε αναφορά στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον δήμο, ενώ δεν άφησε ασχολίαστο και το προεκλογικό σκηνικό που στήθηκε αυτή τη φορά στο δήμο Ηρακλείου Αττικής.
Τέλος, η παράταξη δέχθηκε τα εύσημα από όλους για το γεγονός ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Κουτρούλη γινόταν και επεξήγηση στη νοηματική, από ειδική διερμηνέα, για όσους έχουν προβλήματα ακοής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ