Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Σήμερα η πρεμιέρα του δημοτικού θερινού κινηματογράφου «Νοσταλγία»

Δημοσιεύθηκε

στις

Το καλοκαίρι στο Ηράκλειο θέλει…Νοσταλγία. Ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής άνοιξε τις πόρτες του και περιμένει τους φίλους του σινεμά στον φιλόξενο χώρο του, στην διασταύρωση των οδών Κέας και Τερψιχόρης.

Λίγα μέτρα από τον σταθμό ΗΣΑΠ της πόλης, η Νοσταλγία αποτελεί έναν από τους πλέον ιστορικούς καλοκαιρινούς κινηματογράφους των βορείων προαστείων, αποτελώντας σημείο συνάντησης για χιλιάδες σινεφίλ κάθε χρόνο.

Έτσι και φέτος, ο δημοτικός κινηματογράφος του Ηρακλείου Αττικής ξεκινά δυναμικά, κάνοντας πρεμιέρα με την blockbuster ταινία Deadpool 2 για την Παρασκευή 15 έως και την Κυριακή 17 Ιουνίου με προβολή στις 20:50, ενώ ακολουθεί – το ίδιο διάστημα – «Η Ληστεία» με προβολή στις 23:00.

Με ταινίες από φετινές παραγωγές αλλά και από τον παλιό, καλό κινηματογράφο που θα αλλάζουν ανα τρεις ημέρες, με παιδική ταινία κάθε εβδομάδα, αλλά και μειωμένο εισιτήριο για τις ειδικές ομάδες πληθυσμού και τα οικογενειακά πακέτα, η Νοσταλγία φιλοδοξεί να γεμίσει τις καλοκαιρινές βραδιές των Ηρακλειωτών, αλλά και των επισκεπτών της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ