Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Πρότυπα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στο Δήμο Αμαρουσίου για τη σχολική χρονιά 2018 – 2019

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρότυπα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) για παιδιά ηλικίας 5 – 12 ετών θα λειτουργήσουν στο Δήμο Αμαρουσίου τη νέα σχολική χρονιά 2018 – 2019, ώστε μέσω της παροχής υψηλού επιπέδου ποιοτικών υπηρεσιών φροντίδας και φιλοξενίας, τα παιδιά να απασχολούνται δημιουργικά κι ευχάριστα.

Η δράση υλοποιείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη από την Κοινωφελή Επιχείρηση (ΚΕΔΑ), μέσα από την εφαρμογή της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφορά εργαζόμενες μητέρες στον ιδιωτικό τομέα, ελεύθερες επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες, άνεργες, αγρότισσες και πατέρες εφόσον έχουν την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους.

Τα ΚΔΑΠ θα στεγάζονται στις κτιριακές εγκαταστάσεις των Δημόσιων Δημοτικών Σχολείων 8ο , 15ο και 18ο και θα λειτουργούν από τη 1η Σεπτεμβρίου 2018 πέραν του διδακτικού ωραρίου, δηλαδή από τις 16:00 έως τις 20:00 κατά τους χειμερινούς μήνες.

Ωστόσο, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μετά τη λήξη του διδακτικού έτους, θα λειτουργούν από 20 Ιουνίου μέχρι 31 Ιουλίου κατά τις πρωινές ώρες, δηλαδή, από τις 8:00 έως τις 12:00.

Η πλατφόρμα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) έχει ανοίξει για την υποβολή των αιτήσεων και θα παραμείνει ανοικτή έως τις 3/7/2018 (Ηλεκτρονική Διεύθυνση: www.eetaa.gr,paidikoi.eetaa.gr).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ