Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Πρόσληψη 58 ατόμων στον Δήμο Αγίας Παρασκευής – Δείτε τις ειδικότητες

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.) ανακοινώνει την πρόσληψη έως 58 ατόμων.

Οι προσλήψεις αφορούν ειδικότητες καθηγητών μουσικών οργάνων και εικαστικών-καλλιτεχνικών τμημάτων (εικαστικά-χοροί-θέατρο-μοντέρνες τέχνες) με σύμβαση μίσθωσης έργου διάρκειας μέχρι 1 έτους από την υπογραφή της σύμβασης, για τη λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου και των Εργαστηρίων Τέχνης του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.

Δείτε παρακάτω τις ειδικότητες:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ – ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ
1. (ΠΕ) ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ – 5
2. (ΠΕ) ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ – 2
3. (ΠΕ) ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ – 1
4. (ΔΕ) ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ – 1
5. ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ – ΗΘΟΠΟΙΟΙ – 2
6. (ΠΕ) ΚΑΘΗΓΗΤ ΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – 1
7. (ΤΕ) ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ – 1
8. (ΠΕ) ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ – 1
9. ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΧΟΡΟΥ – 2
10. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΜΠΟΕ – 1
11. ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΙΑΝΟΥ-ΑΡΜΟΝΙΟΥ – 14
12. ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΘΕΩΡΙΑΣ – 4
13. ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ DRUMS /ΚΡΟΥΣΤΩΝ – 2
14. ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΙΘΑΡΑΣ – 4
15. ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ/ΜΠΑΣΟΥ – 3
16. ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΒΙΟΛΙΟΥ – 3
17. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΙΟΛΟΝΤΣΕΛΟΥ – 1
18. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΟΡΝΟΥ – 1
19. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΡΟΜΠΕΤΑΣ – 1
20. ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ/ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ – 2
21. ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΑΞΟΦΩΝΟΥ – 2
22. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΛΑΡΙΝΕΤΟΥ – 1
23. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ – 1
24. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ/ΜΟΝΩΔΙΑΣ – 2
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά
1. Αίτηση.
2. Φωτοαντίγραφο (διπλής όψεως) Αστυνομικής Ταυτότητας.
3. Φωτοαντίγραφο διπλώματος, ή πτυχίου, ή μεταπτυχιακού, ή διδακτορικού τίτλου της  ανάλογης ειδικότητας, ιδρύματος της ημεδαπής, ή ισότιμου αναγνωρισμένου στην Ελλάδα τίτλου της αλλοδαπής, συνοδευόμενα από την απαραίτητη υπεύθυνη δήλωση για τη γνησιότητά τους.
4. Έγγραφα που αποδεικνύουν την προϋπηρεσία
• Για τις ειδικότητες εικαστικών- καλλιτεχνικών τμημάτων, βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κύριου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (καταστάσεις ενσήμων ΙΚΑ όπου να φαίνεται ο εργοδότης, ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων), ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κλπ.), ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας.
• Για τις ειδικότητες καθηγητών μουσικών οργάνων, βεβαιώσεις που να αποδεικνύουν τη διδακτική προϋπηρεσία σε αναγνωρισμένα μουσικά ιδρύματα ή μουσικά εκπαιδευτικά ιδρύματα του Δημοσίου, ή ΟΤΑ ή δημοτικές επιχειρήσεις, ή ιδιωτικές σχολές, (να αναφέρεται και ο αριθμός έγκρισης πρόσληψης του ΥΠ.ΠΟ.Α.)
5.Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα, όπου θα αναφέρεται η σχετική εκπαίδευση, η γενική προϋπηρεσία στο ∆ημόσιο ή/και Ιδιωτικό Τομέα (σε χρόνια και μήνες), καθώς και αν υπάρχει προϋπηρεσία στα προηγούμενα προγράμματα του ∆ήμου και των Νομικών του Προσώπων / ∆ημοτικών / Κοινωφελών Επιχειρήσεων και Εταιρειών (αναλυτική καταγραφή), η επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, η απόκτηση άλλων πτυχίων, κλπ.
6. Υπεύθυνη ∆ήλωση του Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι: α) τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή, β) για τους άνδρες έχουν εκπληρωθεί οι στρατιωτικές υποχρεώσεις ή έχουν νόμιμα απαλλαγεί, γ) δεν έχουν καταδικαστεί σε ποινικό ή πειθαρχικό αδίκημα και δ) σε περίπτωση ανεργίας, το χρονικό διάστημα κατά το οποίο είναι άνεργοι μαζί με τη σχετική βεβαίωση ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.∆. ε) τυχόν τρέχουσα απασχόληση στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα (παράλληλη απασχόληση).
7. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
8. Έγγραφα που να αποδεικνύουν συμμετοχή σε καλλιτεχνικές δράσεις (βεβαιώσεις σεμιναρίων, κλπ.) και έγγραφα που να αποδεικνύουν παιδαγωγικά προσόντα (βεβαιώσεις σεμιναρίων , συστατικές επιστολές κλπ) για την ειδικότητα που απαιτείται.
Μέχρι πότε γίνονται οι αιτήσεις
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και να καταθέσουν όλα τα
δικαιολογητικά τους, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, στα γραφεία του Οργανισμού (οδός Αιγαίου Πελάγους και Τέρμα Νότου, τηλ. επικοινωνίας : 210-6002223 κατά τις ώρες από 09 .00 π.μ. έως 14.00 μ.μ.), από την
30/12/2019 έως και την 10/01/2020.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ