Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Προσφορά αγάπης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγ. Παρασκευής από τους Συλλόγους “Χελιδόνι” & “Ολυμπιάς”

Δημοσιεύθηκε

στις

Σημαντική στήριξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής έδειξαν στο κλίμα των ημερών τόσο ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία το «Χελιδόνι», όσο και ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος «Ολυμπιάς».

Όπως κάθε Χριστούγεννα, έτσι και φέτος, ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία το «Χελιδόνι» προσέφερε τσουρέκια και τρόφιμα για τις ωφελούμενες οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου.

Την προσφορά αυτή παρέδωσαν στον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, η Πρόεδρος Ελένη Βασιλειάδη και τα μέλη Ιωάννης Πατήρης και Αθανασία Καλαφάτη. Παρούσες ήταν και οι κυρίες της Κοινωνικής Υπηρεσίας Γεωργία Ξενούλη και Λίβια Κανέλλου.

Συγκινητική η προσφορά και του Ομίλου “Ολυμπιάς”

Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου προσέφερε, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος «Ολυμπιάς», μέλος μιας παγκόσμιας οργάνωσης που ως σκοπό έχει τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης στον κόσμο και την προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της θέσης της γυναίκας και του εθελοντισμού.

Τα τρόφιμα παρέδωσαν στον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά και στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Νίκο Κωβαίο, εκ μέρους του Ομίλου, η Πρόεδρος Βασιλική Βέλλιου και η Ελευθερία Ρουμπίδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ