Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Πνοή ΗΡΑΚΛΕΙΟ: “Προβλήματα και τροχαία ατυχήματα έχει προκαλέσει η μονοδρόμηση της οδού Σαλαμίνος”

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη «Πνοή ΗΡΑΚΛΕΙΟ» εκφράζει την αντίθεσή της με την μονοδρόμηση της οδού Σαλαμίνος προς Βάκχου στην περιοχή της Καπανίτσας.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης:

«Η δημοτική παράταξη «Πνοή ΗΡΑΚΛΕΙΟ», που πάντα προσπαθεί και θέλει να στέκεται δίπλα στα προβλήματα των δημοτών, σας κάνει γνωστό ότι ήταν εξαρχής αντίθετη με τη μονοδρόμηση της οδού Σαλαμίνος προς Βάκχου στην περιοχή της Καναπίτσας.

Γνωρίζαμε πολύ καλά – σύμφωνα με την κοινή λογική – ότι αυτή η απόφαση θα δημιουργούσε προβλήματα και τροχαία ατυχήματα, όπως πολύ πρόσφατα, λόγω του ότι η μοναδική ασφαλής διέλευση των κατοίκων της περιοχής προς την Λεωφ. Ηρακλείου καταργήθηκε, και ότι οι λύσεις που δηθεν θα έδινε θα ήταν για εξυπηρέτηση μικροσυμφερόντων.

Η στάση μας αυτή φάνηκε με την καταψήφιση της σχετικής πρότασης της πλειοψηφίας της παραταξης του κου Δημαρχου στη σχετική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία ήταν πλήρως αιτιολογημένη, κατά τα ανωτέρω και με την συνεχή προσπαθεια μας για ανακληση της σχετικής απόφασης, η οποία βρίσκει μονίμως εμπόδια στην πλειοψηφία της διοίκησης του Δήμου, η οποία και στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 25ης Απριλίου του 2018, αρνήθηκε ομόφωνα την συζήτηση καν του θεματος.

Καταγγελουμε την ανενδοτη και απαράδεκτη αυτή σταση του κου Δημαρχου και της παραταξης του.

Τους καλούμε δημόσια να ανακαλέσουν την απόφαση αυτή για να σταματήσουν οι κίνδυνοι για τους πολίτες , αφού ο κος Δήμαρχος δεν μπόρεσε καν να υλοποιήσει την προ έτους υπόσχεση του για τοποθετηση φαναριού εστω στην οδό Δρυάδων.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΟΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΚΥΡΙAΚΟΣ ΚΟΥΤΡΟYΛΗΣ»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ