Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Πλήθος κόσμου στη Συναυλία Αλληλεγγύης στο Χαλάνδρι

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα και μέσα στο πανέμορφο και δροσερό περιβάλλον του Θεάτρου της Ρεματιάς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Ιουνίου η Συναυλία Αλληλεγγύης, που οργάνωσε ο δήμος Χαλανδρίου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης.

Το θέατρο γέμισε από μέλη των 45 συλλόγων του Χαλανδρίου που δήλωσαν την υποστήριξή τους στην εκδήλωση αυτή, αλλά και από πολίτες, οι οποίοι θέλησαν να συνδράμουν την προσπάθεια του δήμου για την αντιμετώπιση της επισιτιστικής ανάγκης συμπολιτών μας.

Παρών ήταν και ο , ο οποίος, κάνοντας έναν σύντομο χαιρετισμό, αναφέρθηκε στην άμεση και πλούσια συνδρομή των κατοίκων του δήμου στις εκκλήσεις του για υποστήριξη ευάλωτων ομάδων όπως άνεργοι, ανασφάλιστοι, πρόσφυγες κ.λπ..

Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λίτσα Γαλάνη, οι αντιδήμαρχοι Πολιτισμού Σέργιος Γκάκας και Περιβάλλοντος Δημήτρης Χριστουλάκης, καθώς και η δημοτική σύμβουλος Κωνσταντίνα Μπούμπα. Τον συντονισμό για την όλη διοργάνωση είχε η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Ευγενία Κατούφα.

Ο δήμος Χαλανδρίου εκφράζει θερμές ευχαριστίες στους πολίτες για τις προσφορές τους, αλλά και τους καλλιτέχνες για την ευγενική τους συμμετοχή: Γιούλα Αθανασίου, Παντελή Αμπαζή, Χριστίνα Μαρία Βάλντερ, Αγάθη Βάρελη, Άννα Βυτινάρου, Νικόλα Γρηγοριάδη, Άννα Δαμιανίδη, Γιάννη Θωμόπουλο, Τάσο Καρακατσάνη, Νατάσα Κιμπιζή, Αφροδίτη Μάνου, Έλενα Μιχαήλ, Φωτεινή Νικολαΐδου, Χρήστο Σέλα και Alejandro Diaz.

Τους καλλιτέχνες συνόδεψε η Ορχήστρα της Φιλαρμονικής του δήμου, ενώ πολυπληθής ομάδα του Εθνομουσικολογικού Ιδρύματος Ζήση χόρεψε λαϊκούς χορούς.

Οι σύλλογοι που υποστήριξαν την Συναυλία Αλληλεγγύης είναι:

Ανεξάρτητη Γυναικεία Παρέμβαση, Ανθρώπινοι Άνθρωποιμ Αργώ, Γαρδένια, Ελληνική Εστία, Ελληνοαραβικός Σύλλογος «Στοργή για το Παιδί, Ελληνικός Σύλλογος «Μαρία Κάλλας», Εμπορικός Σύλλογος «Φλύα», Ένωση Αρκάδων, Ένωση Ηπειρωτών, Ένωση Παλαιών Προσκόπων, Ένωση Ποντίων «Ο Ακρίτας», Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου, Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιοι Ανάργυροι», Εξωραϊστικός Επιμορφωτικός Πολιτιστικός και Καλλιτεχνικός Σύλλογος «Η Αναγέννηση» Πάτημα Ι, Εξωραϊστικός Σύλλογος Πάτημα ΙΙ, Ίδρυμα Ζήση, Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», Κεφαλληνιακή Ένωση, Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης, ΚΟΙΣΠΕ «Ηλιοτρόπιο», Λύκειον των Ελληνίδων, Μαζί να τα φάμε, Ομάδα Προφορικής Ιστορίας, Πανελλήνια Ένωση «Εστία», ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ, «Πέταγμα», Περιηγητική Ένωση, Ροταριανός Όμιλος, Σύλλογος Ελληνοκυπρίων Βορείων Προαστίων «Ελλήνων Αλληλεγγυη», Σύλλογος Πολυδρόσου, Σύλλογος Πολυδρόσου «Άγιος Αθανάσιος», Σύλλογος Προστασίας της Ρεματιάς, Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος, Σύλλογος Φίλων των Ζώων, Σώμα Εθελοντών, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Φίλοι των Αστέγων, «Φλύον», «Χαλίνδρα», Inner Wheel και οι Κοινωνικές Δομές Χαλανδρίου (Παντοπωλείο – Φαρμακείο – Συσσίτιο).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ