Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Παρουσία του Γ. Πατούλη η κοπή πίτας των Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, παραβρέθηκε στην εκδήλωση της κοπής της πίτας της Ένωσης Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής η οποία πραγματοποίησε και την πρώτη τακτική συνέλευση του 2020, στο ΚΥΒΕ Περιστερίου.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε ο σύμβουλος για ζητήματα οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής Κ. Λογοθέτης. Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού τομέα Αθηνών Α. Λεωτσάκος, ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας Η. Δόλγυρας και πλήθος κόσμου.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε υγεία, ευημερία και μία δημιουργική χρονιά σε όλους τους παριστάμενους και υπογράμμισε ότι στο επίκεντρο των πολιτικών της Περιφέρειας είναι η βελτίωση της οδικής ασφάλειας των πολιτών και η εμπέδωση της βιώσιμης κινητικότητας στην Αττική.

«Η αναβάθμιση της εκπαίδευσης των υποψηφίων οδηγών με στόχο τη διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών οδικής ασφάλειας» τόνισε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά:

«Πρέπει να πάψουμε να είμαστε ουραγοί στο ζήτημα των τροχαίων ατυχημάτων και να θρηνούμε κάθε χρόνο χιλιάδες θύματα στην άσφαλτο. Αυτό πρέπει να σταματήσει και προς αυτή την κατεύθυνση η Περιφέρεια Αττικής αναλαμβάνει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Στο σχεδιασμό μας είναι να δημιουργήσουμε την «πράσινη» Αττική μία Περιφέρεια-πρότυπο σε επίπεδο ευζωίας και ποιότητας διαβίωσης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ