Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Πάσχα: Πότε θα πραγματοποιηθούν οι υγειονομικοί έλεγχοι σε Βαρβάκειο και Πλατεία Βικτωρίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Αυξάνονται οι υγειονομικοί έλεγχοι στις αγορές, καθώς το Πάσχα πλησιάζει και η Περιφέρεια έχει ως στόχο να ενημερώσει κατάλληλα το καταναλωτικό κοινό.

Συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Γιώργος Δημόπουλος, σε συνέχεια των εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Αττικής στην Πασχαλινή αγορά, την Τρίτη 14/4/2020 και ώρα 6 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει με μεικτό κλιμάκιο και συνοδεία αστυνομίας αγορανομικούς και υγειονομικούς ελέγχους στα καταστήματα πέριξ της περιοχής Πλατείας Βικτωρίας. Σημείο συνάντησης έχει οριστεί η πλατεία Βικτωρίας και η ώρα συνάντησης είναι 17.45 με 18.00.

Επιπλέον, την Τετάρτη 15/4/2020 και ώρα 10 το πρωί θα πραγματοποιήσει με ανάλογο κλιμάκιο αγορανομικούς και υγειονομικούς ελέγχους στην Βαρβάκειο Αγορά.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν εντολή τόσο από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη όσο και από τον Αντιπεριφερειάρχη ΚΤΑ Γ. Δημόπουλο, να προβούν σε συστηματικούς και ενδελεχείς ελέγχους προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της αγοράς και η προστασία του καταναλωτικού κοινού. Τέλος, σημειώνεται πως οι έλεγχοι διενεργούνται σε πάσης φύσης χώρους που παρουσιάζουν καταναλωτική κίνηση την εορταστική περίοδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ