Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Ο Χ-τύπος στα εγκαίνια του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Ηράκλειο Αττικής [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Λουκία Κεφαλογιάνη στον Χ-τύπο: “Θέλουμε να βοηθήσουμε τον θεσμό της οικογένειας και να στηρίξουμε τη γυναίκα”

Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, υπό την αιγίδα του ίδιου του Δήμου και της Περιφέρειας Αττικής.

Το νέο αυτό κεφάλαιο στην ιστορία της προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου στήριξαν οι δημοτικές αρχές, οι αστυνομικές αρχές και πλήθος πολιτών με την παρουσία τους στα εγκαίνια του σταθμού, οι οποίοι έγιναν “μάρτυρες” των σύγχρονων εγκαταστάσεων του και των μικρών παιδιών που φιλοξενούνται εκεί.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ, παρουσία φυσικά και του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Νίκου Μπάμπαλου, ενώ την τιμή να δώσει το “παρών” έκανε και η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής, Λουκία Κεφαλογιάννη.

 

Η ίδια μίλησε αποκλειστικά στον Χ-τύπο για την ίδρυση του σταθμού αυτού αλλά και για τα σχέδια της Περιφέρειας ως προς το κομμάτι της προσχολικής αγωγής: “Εμείς σαν Περιφέρεια Αττικής και ο Γιώργος ο Πατούλης θέλουμε να βοηθήσουμε την οικογένεια, τον θεσμό της οικογένειας σε όλα τα επίπεδα, να στηρίξουμε τη γυναίκα, και γι’αυτό στηρίξαμε οικονομικά και εγκαινιάζουμε αυτόν τον Βρεφονηπιακό σταθμό γιατί είναι πολύ σημαντικό να μπορεί η γυναίκα, οι εργαζόμενες, να αφήσει κάπου το παιδί της και να ξέρει ότι θα περάσει καλά και με ασφάλεια. Και σ’αυτό το πλαίσιο εγκαινιάζουμε τον σταθμό εδώ, χρηματοδοτήσαμε σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου τον Βρεφονηπιακό σταθμό αυτό, και έχουμε μια σειρά από προγράμματα έτοιμα, αρχίζουμε να τα συζητάμε για να βοηθήσουμε και να ενισχύσουμε την οικογένεια”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ