Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη διανομή τροφίμων για το 2018 σε δικαιούχους ΚΕΑ – ΤΕΒΑ στο Δήμο Λαυρεωτικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Λαυρεωτικής η πρώτη για το 2018 διανομή τροφίμων και άλλων ειδών σε αδύναμους οικονομικά πολίτες, μέσω του Προγράμματος «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ (Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους), που υλοποιείται από την «Κοινωνική Σύμπραξη Ανατολικής Αττικής».

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 09:00 το πρωί στο Δημοτικό Πάρκινγκ Κερατέας και στις 12:00 το μεσημέρι στον εξωτερικό χώρο απέναντι από το Δημαρχείο Λαυρίου, έγιναν οι δύο διανομές νωπών και συσκευασμένων τροφίμων (βρεφικές τροφές, τυροκομικά, νωπά κοτόπουλα και κρέατα, είδη παντοπωλείου και οπωρολαχανικά), καθώς και βρεφικών ειδών και ειδών οικιακής χρήσης.

Ωφελούμενοι του Προγράμματος ΤΕΒΑ είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Για το Δήμο Λαυρεωτικής ο αριθμός των ωφελούμενων μελών είναι 1.062 άτομα, που προέρχονται από 462 οικογένειες.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε με εξαιρετικό συντονισμό, ταχύτητα και οργάνωση, χωρίς να ταλαιπωρηθούν οι εξυπηρετούμενοι πολίτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ