Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ιεράς Συνόδου με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον Γ. Πατούλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο Συνοδικό Μέγαρο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών , στη τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Ιεράς Συνόδου, παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, υγεία και ευημερία για τη νέα χρονιά.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος μετά την κοπή της βασιλόπιτας στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και προκοπή.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης τόνισε: «Θα συνεχίσουμε την εποικοδομητική μας συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών με στόχο την ανακούφιση όλο και περισσότερων συμπολιτών μας που δοκιμάζονται. Με σύμμαχο μας την Εκκλησία θα ενισχύσουμε το δίχτυ προστασίας για όλους τους συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες».

Στην τελετή παρέστησαν μεταξύ άλλων Αρχιερείς, ο Μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεώργιος, εκπρόσωπος του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β΄ στην Αθήνα, ο έξαρχος του Παναγίου Τάφου Αρχιμανδρίτης Δαμιανός Πάνου, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, οι υπουργοί Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιώργος Κουμουτσάκος, η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης, ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ Α. Δημόπουλος, βουλευτές, Διευθυντές υπηρεσιών της Αρχιεπισκοπής, κληρικοί και λαϊκοί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ