Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Η Φιλαρμονική «Ανδρέας Κατεβαίνης» έφερε τη μαγεία των Χριστουγέννων στην Κηφισιά!

Δημοσιεύθηκε

στις

Tην καθιερωμένη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, έδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς «Ανδρέας Κατεβαίνης» την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του Δημαρχείου Κηφισιάς υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Αρχιμουσικού Φίλιππου Χίου.

Το μουσικό κοινό της Κηφισιάς μεταφέρθηκε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και περιπλανήθηκε σε αυθεντικές μουσικές απ’ όλο τον κόσμο, του Sandro Taccani, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Γιάννη Σπανού, της Πέννυ Μπαλτατζή και στην αθάνατη δεκαετία του΄60.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, προλόγισε η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» κ. Λίλα Παπαδημητρίου και παρουσίασε η κ. Άννα Κατσούλη.

Στην υπέροχη αυτή μουσική βραδιά παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εκάλης και Επιχειρησιακού Προγράμματος και Ζωοφιλίας κ. Αχιλλέας Κουρέπης, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, η αρμόδια για την εποπτεία του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Κηφισιάς «Νικόλαος Αντωνόπουλος» κ. Μαρία-Χριστίνα Τσιάμα, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Αγγελική Παπάζογλου, ο Πρόεδρος του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Αιγυπτιωτών Ελλήνων “Η Αποκατάστασις” κ. Μάρκος Μάστρακας, πρόεδροι συλλόγων και πλήθος κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ