Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Επανεξελέγη πρόεδρος ο Θάνος Τζήμερος στη “Δημιουργία Ξανά”

Δημοσιεύθηκε

στις

Το 2ήμερο συνέδριο της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Νοεμβρίου στον πολυχώρο “ΑΘΗΝΑΪΣ” εξέλεξε νέα όργανα του κόμματος: το Πολιτικό Συμβούλιο, την Εθνική Επιτροπή και την Ελεγκτική Αρχή και επανεξέλεξε τον ιδρυτή, Θάνο Τζήμερο για τρίτη συνεχή θητεία στη θέση του προέδρου με 94,8 % έναντι 5,2% του άλλου υποψηφίου Γιώργου Χαϊδόπουλου.

Στο συνέδριο συζητήθηκε η ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος και διαμορφώθηκε το σχέδιο για την οργανωτική ανασυγκρότηση και τους πολιτικούς του στόχους.

Το συνέδριο τίμησε με την παρουσία του ο κος Στέφανος Μάνος ο οποίος ως πρόεδρος της Δράσης είχε συνεργαστεί με τον Θάνο Τζήμερο στις εκλογές του Ιουνίου του 2012.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συνέδριο, που έγινε ταυτόχρονα με φυσική και διακτυακή παρουσία, παρακολούθησαν περισσότερα από 1000 μέλη του κόματος. Όλες οι ψηφοφορίες ήταν ηλεκτρονικές με χρήση του συστήματος “Ζευς” που ανέπτυξαν Έλληνες πανεπιστημιακοί. Τα μέλη της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ψήφιζαν από κάθε γωνιά της γης, με τα αποτελέσματα να εμφανίζονται σχεδόν αμέσως.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ