Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Εκδήλωση έναρξης του Προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση έναρξης του προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς, στην αίθουσα «Σταύρος Βόλκος» του Δημαρχείου Κηφισιάς.

Το πρόγραμμα υλοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και έχει ως στόχο να δώσει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους, μέσω των επιχειρηματικών εργαστηρίων, είτε να ωριμάσουν την επιχειρηματική ιδέα τους είτε να εμπλουτίσουν την υφιστάμενη δραστηριότητά τους με νέες τεχνικές και τάσεις του επιχειρείν.

Στους προηγούμενους δύο κύκλους συμμετείχαν συνολικά 59 επιχειρηματικές ομάδες εκ των οποίων, κατόπιν αξιολόγησης βραβεύτηκαν πέντε ομάδες με χρηματικά έπαθλα χορηγίας των τραπεζών Eurobank και Πειραιώς.

Αιτήσεις συμμετοχής στον τρίτο κύκλο του προγράμματος δύναται να υποβληθούν ηλεκτρονικά έως την Παρασκευή 6.12.2019 μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στα παρακάτω link:

• Για Startup: http://bit.ly/PrismaStartups
• Για Υφιστάμενες: http://bit.ly/PrismaYfistamenes

Έως τότε, μπορείτε να επικοινωνείτε για περαιτέρω πληροφορίες με το Τμήμα Επιχειρηματικότητας του Δήμου στο 2132007224, [email protected] ή με την Prisma Consulting στο 2107717900, [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ