Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Εγκαινιάζεται το Σάββατο 9/6 η 15η Έκθεση Βιβλίου Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης – Γρ. Γρηγορίου» συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο Βιβλιοπωλών Ηλιούπολης την 15η ετήσια Έκθεση Βιβλίου από το Σάββατο 9 έως την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Συγκεκριμένα, τα Βιβλιοπωλεία, με τη συνεργασία των εκδοτικών οίκων, έχουν επιμεληθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, με διαδραστικές αφηγήσεις, παρουσιάσεις, εργαστήρια, συναντήσεις με συγγραφείς κ.λπ.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης Βιβλίου θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 9 Ιουνίου και ώρα 21:00 μ.μ., με ένα μουσικό αφιέρωμα στον ποιητή – στιχουργό Άκο Δασκαλόπουλο.

Με τον τίτλο «Όσα δε βάνει ο λογισμός», το συγκρότημα Έντεχνης Ελληνικής Μουσικής «ΕΜΜΕΛΟΝ» θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια σημαντικών συνθετών (Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη. Στ. Κουγιουμτζή κ.α.) που έγιναν γνωστά μέσα απ’ τις φωνές δημοφιλών ερμηνευτών (Γ. Μπιθικώτση, Γ. Πουλόπουλου, Ρ. Κουμιώτη, κ.α.) και παράλληλες αναφορές στη ζωή και το έργο του ποιητή – στιχουργού και στην προσφορά του στον ελληνικό πολιτισμό.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 19:30 έως τις 23:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 210 – 9940699 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.politismos-ilioupoli.gr

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ