Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Δωρεάν Λογοθεραπευτική και Εργοθεραπευτική Αξιολόγηση για παιδιά από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας και Προσωπικής Ανάπτυξης «Γαληνός», παρέχουν δωρεάν Λογοθεραπευτική και Εργοθεραπευτική αξιολόγηση σε νήπια από 3 έως 5 ετών καθώς και σε παιδιά σχολικής ηλικίας 6 έως 10 ετών.

Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί από Εργοθεραπευτή και Λογοθεραπεύτρια, μέλη της Διεπιστημονικής Ομάδας του Τμήματος Παιδιών και Εφήβων του Ινστιτούτου. Επιστημονικός Υπεύθυνος: Άρης Χρυσανθακόπουλος, Εργοθεραπευτής – Ειδικός Παιδαγωγός – Εκπαιδευτικός Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 210 6523300 ή να στείλουν email στο [email protected], ενώ σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Δήμος διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Μήπως το παιδί μου έχει πρόβλημα λόγου ή πράξης; Λογοθεραπευτική και Εργοθεραπευτική αξιολόγηση».

Ομιλητές θα είναι ο Ψυχίατρος – Ψυχαναλυτής Νίκος Σιδέρης, η Λογοθεραπεύτρια Μαρία Κουλούρη και ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του προγράμματος Άρης Χρυσανθακόπουλος και η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και ώρα 18.30 στο Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης» του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού (Λ. Περικλέους 55).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ