Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Δωρεάν διανομή γευμάτων στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού μοίρασε το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, 500 πασχαλινά γεύματα.

Πιο συγκεκριμένα, διατέθηκαν 250 μερίδες φαγητού για το δείπνο της Ανάστασης, καθώς και άλλες 250 μερίδες για το γεύμα του Πάσχα, στις οικογένειες που το χρειάζονται.

Αξίζει να σημειωθεί πως επίσης διατέθηκαν σε 170 οικογένειες, για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, ποσότητες κρέατος, αυγών, κουλουριών, τσαγιού, λοιπών τροφίμων και αναψυκτικών, καθώς και ότι η Υπηρεσία Πρόνοιας εξυπηρετεί τις ευπαθείς ομάδες παραδίδοντας κατ’οίκον φάρμακα, τρόφιμα και ό,τι αυτές χρειάζονται.

Η σημαντική αυτή δράση στηρίζεται στην συνδρομή 25 εθελοντών του Δήμου, οι οποίοι χρησιμοποιώντας δικά τους οχήματα, μοιράζουν προμήθειες και αγαθά πρώτης ανάγκης στους δημότες.

Ο Δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού κα Παιδείας, Αλίκη Γκιζελή, αρχικά ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Αττικής και συγκεκριμένα τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και την Αντιπεριφερειάρχη Λουκία Κεφαλογιάννη και συνέχισαν ευχαριστώντας τις επιχειρήσεις, τους φορείς και τους δημότες που συνεισέφεραν στην πολύτιμη συγκέντρωση αγαθών, καθώς και τους εθελοντές και εργαζομένους στις κοινωνικές δομές του Δήμου για το έργο και την προσπάθειά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ