Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Δράσεις του Δήμου Χαλανδρίου για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης Βίας κατά των Γυναικών

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Χαλανδρίου θα πραγματοποιήσει μια σειρά δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

Συγκεκριμένα:

  • Για τρίτη συνεχή χρονιά στελέχη του Κέντρου υλοποιούν επιμορφωτικές συναντήσεις αξιωματικών σε αστυνομικά τμήματα της Βορειοανατολικής Αττικής, αναφορικά με το νομικό πλαίσιο και τη διαχείριση των περιστατικών έμφυλης βίας. Στις 21 Νοεμβρίου θα λάβει χώρα η πρώτη συνάντηση στο Α.Τ. Παιανίας. Οι δράσεις θα συνεχιστούν στα Α.Τ. Ν.Ιωνίας, Μαραθώνα, κ.α. και θα ολοκληρωθούν το Δεκέμβριο.
  • Στις 26 Νοεμβρίου, στελέχη του Κέντρου θα συμμετάσχουν σε ημερίδα για την έμφυλη βία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού με τίτλο “Γυναίκα για μια ζωή χωρίς σημάδια…”. και θέμα ομιλίας “Ενδοοικογενειακή βία, μορφές και νομικό πλαίσιο”. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης, Περικλέους 55, Χολαργός, στις 6:00 μ.μ. και είναι ανοιχτή στο κοινό.
  • Στις 4 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί βιωματικό σεμινάριο με θέμα Υγιείς Οικογενειακές Σχέσεις στα μέλη του ΚΑΠΗ Χαλανδρίου, το οποίο θα λάβει χώρα στο ΚΑΠΗ Κάτω Χαλανδρίου, Ηλιάδος 23, στις 10:30 π.μ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ