Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Διανομή πασχαλινών γευμάτων σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου Λαυρεωτικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου 2020 και την Κυριακή του Πάσχα πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες διανομές έτοιμων γευμάτων σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου Λαυρεωτικής.

Η ενίσχυση αυτή προήλθε από το νέο πρόγραμμα σίτισης που εξασφάλισε η Περιφέρεια Αττικής για την στήριξη των πολιτών που βρίσκονται σε ευάλωτη θέση.

Συγκεκριμένα μοιράστηκαν 100 ημερήσιες μερίδες (μεσημεριανό και βραδινό) οι οποίες κάλυψαν τις ανάγκες των συσσιτίων με τη συνεργασία της Εκκλησίας και πολιτών του Δήμου οι οποίοι είχαν απευθυνθεί στο τηλεφωνικό κέντρο του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» που εξυπηρετεί τις ανάγκες ατόμων με αδυναμία μετακίνησης αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Η κατ’ οίκον διανομή των γευμάτων στους ωφελούμενους πραγματοποιήθηκε με
ευθύνη του Δήμου και με την πολύτιμη εθελοντική συνδρομή των εργαζομένων του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» και των πολιτών που συμμετείχαν.

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς δήλωσε: «Και αυτές τις γιορτινές μέρες είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη για αυτή την πρωτοβουλία που συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κρίσης. Ο Δήμος Λαυρεωτικής είναι πάντοτε αρωγός στις δράσεις αλληλοϋποστήριξης των πολιτών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ