Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Διαγωνισμός για προμήθεια φορητών απινιδωτών στον Δήμο Μαραθώνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνα ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια δύο (2) φορητών απινιδωτών για τα ιατρεία των αθλητικών χώρων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου Νέας Μάκρης και του κλειστού Γυμναστηρίου Μαραθώνα, μέχρι του ποσού των δύο χιλιάδων εξακοσίων ευρώ (2.600,00€) με Φ.Π.Α., με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • Να είναι ημιαυτόματοι με τρόπο ώστε όταν συνδέονται με έναν ασθενή μέσω των ηλεκτροδίων, να αναλύουν αυτόματα το ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ) του ασθενούς για τυχόν παρουσία κοιλιακής μαρμαρυγής ή κοιλιακής ταχυκαρδίας (ρυθμοί που μπορούν να απινιδωθούν).
  • Να φορτίζονται αυτόματα σε περίπτωση ανίχνευσης ρυθμού που μπορεί να απινιδωθεί με εύρος για θωρακική αντίσταση από 25Ω έως 175Ω
  • Να καθοδηγούν τον χρήστη με φωνητικές υποδείξεις και ενδείξεις (LED και γραφικές ενδείξεις).
  • Να είναι μικροί, ελαφρύ, φορητοί και με μπαταρία Li αναλώσιμη
  • Να έχουν αναγνώριση εξωτερικού θορύβου
  • Να έχουν δυνατότητα χρήσης τους κατ’ επιλογή για ενήλικες ή για παιδιά
  • Να έχουν εύκολη χρήση ηλεκτροδίων, τα οποία να είναι προσυνδεδεμένα με μέγεθος ηλεκτροδίων για ενήλικες 110 cm2 και μήκος 120cm και για παιδιά με μέγεθος ηλεκτροδίων 50cm2 και μήκος 120cm.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν σχετική προσφορά για την ανωτέρω προμήθεια, εντός 10 ημερών και μέχρι τις 4 Νοεμβρίου 2019.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου. Η υποχρέωση αφορά ιδίως: αα) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, ββ) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

β. Φορολογική ενημερότητα

γ. Ασφαλιστική ενημερότητα (άρθρο 80 παρ.2 του Ν.4412/2016)

δ. Εφόσον πρόκειται για νομικό πρόσωπο, αποδεικτικά έγγραφα νομιμοποίησης του νομικού προσώπου (άρθρο 93 του Ν.4412/2016)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ