Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Δηλώστε συμμετοχή στη Μικτή και Παιδική Χορωδία του Ελληνικού Ωδείου Αμαρουσίου!

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Ελληνικό Ωδείο έχει ιδρύσει μικτή και παιδική χορωδία με πρόθεση τη συμβολή στην πολιτιστική και μουσική επιμόρφωση των μελών τους. Η συμμετοχή στις χορωδίες είναι δωρεάν, προσφορά του Ελληνικού Ωδείου στα πλαίσια της συμπλήρωσης εκατό χρόνων λειτουργίας του (1919-2019).

Μικτή Χορωδία
Γίνονται δεκτά μέλη από 17 έως 45 ετών κατόπιν ακροάσεως. Οι χορωδοί θα έχουν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν τη φωνή τους και να μυηθούν σε ένα χορωδιακό ρεπερτόριο που ξεκινά από την πολυφωνία της αναγέννησης και φτάνει στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι.
Οι πρόβες διεξάγονται κάθε Τετάρτη 17.30-19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ελληνικού Ωδείου (Λεωφόρος Κηφισίας 148 και Πεντέλης 2) στο Μαρούσι. Τη διδασκαλία έχει αναλάβει ο Νίκος Καριώτης.

Παιδική Χορωδία
Γίνονται δεκτά παιδιά πού γνωρίζουν γραφή και ανάγνωση από 7 έως 17 ετών. Η παιδική χορωδία πέρα από φωνητική καλλιέργεια μαθαίνει στα παιδιά να λειτουργούν μέσα σε μια ομάδα, να συνεργάζονται, να στηρίζονται σε αυτήν και να απολαμβάνουν τη χαρά της
ομαδικής δημιουργίας.
Οι πρόβες διεξάγονται κάθε Δευτέρα 18.30-19.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ελληνικού Ωδείου (Λεωφόρος Κηφισίας 148 και Πεντέλης 2) στο Μαρούσι. Τη διδασκαλία έχει αναλάβει η Βάσω Καριώτη.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ