Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Τέμπη: Το “στερνό αντίο” του Δήμου Ωρωπού στο μηχανοδηγό Δ. Μασσαλή και τον ελεγκτή Γ. Καριώτη

Δημοσιεύθηκε

στις

Δύο δικά του “παιδιά” έχασε στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη ο Δήμος Ωρωπού.

Πρόκειται για τον 30χρονο μηχανοδηγό της μοιραίας αμαξοστοιχίας Intercity 62 Δημήτρη Μασσαλή με καταγωγή από το χωριό Μπαμπίνη Ξηρομέρου, δημότης Αγίου Κωνσταντίνου Δήμου Ωρωπού.
Το μεσημέρι της Δευτέρας 6/3 τελέσθηκε η νεκρώσιμος ακολουθία από τον Ιερό Ναό Βοιωτών Αγίων στο Άρμα Θηβών και ακολούθησε η αποτέφρωση στη Ριτσώνα.
Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης δήλωσε: «Η σκέψη μας είναι στην οικογένεια του Άγγελου Μασσαλή για την απώλεια του αγαπημένου γιου του Δημήτρη. Ας αναπαυθεί η ψυχή του. Η θυσία του θα είναι οδηγός στη συνείδηση μας για να πράττουμε πάντα το σωστό, το δίκαιο και το δημιουργικό. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».
Ακόμη, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και πλήθος κόσμου με θλίψη και πόνο «αποχαιρέτησαν» την Δευτέρα 6/3 τον Γιάννη Καριώτη, ελεγκτή εισιτηρίων της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας στην τραγωδία των Τεμπών.
Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Συκαμίνου Δήμου Ωρωπού.
«Ο Γιάννης Καριώτης με καταγωγή από το Συκάμινο ήταν ένας καλός φίλος και οικογενειάρχης, άριστος επαγγελματίας. Θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμούμε πάντα σε κάθε σκέψη για μία καλύτερη Ελλάδα. Δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του», δήλωσε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ