Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σε εξέλιξη η ανακατασκευή του παραλιακού μετώπου στον Ωρωπό

Δημοσιεύθηκε

στις

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα ανακατασκευής του δρόμου που συνδέει τους Αγίους Αποστόλους με τα Νέα Παλάτια και τη Σκάλα Ωρωπού στα σημεία του παραλιακού μετώπου που έχουν υποστεί κατακρημνίσεις και καθιζήσεις από τις κακοκαιρίες των τελευταίων μηνών αλλά και την έλλειψη συντήρησης για πολλά χρόνια.

Πρόκειται για έργα υποδομής με υποσκαφή του υπάρχοντος τοιχίου, νέα βαθιά θεμελίωση για αντοχή στη θάλασσα, με πρόβλεψη για τα όμβρια ύδατα, προσβάσεις, διαγράμμισης με σεβασμό στο περιβάλλον.
Ήδη ολοκληρώθηκαν τα έργα στους Αγίους Αποστόλους και στα Νέα Παλάτια, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στην παραλία Μαρκοπούλου.
Στα εργοτάξια βρέθηκε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης, επιθεώρησε την πρόοδο των εργασιών και δήλωσε: “Για πολλά χρόνια γίνονταν πρόχειρες παρεμβάσεις που δεν άντεχαν τη δύναμη της θάλασσας αλλά και τα ακραία καιρικά φαινόμενα και μονίμως είχαμε προβλήματα. Όπου γίνονται οι παρεμβάσεις θα έχουμε αξιόπιστη λύση για πολλά χρόνια με σεβασμό στο περιβάλλον της περιοχή μας”.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ