Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ο “Διομήδης” χτύπησε τον Ωρωπό – Άμεση η επέμβαση του Δήμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Άμεσα αντιμετωπίστηκαν από τις δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού τα προβλήματα που προκάλεσε στο οδικό δίκτυο η κακοκαιρία “Διομήδης”.

Το βράδυ της Τετάρτης (12/1) παρουσία και του υπευθύνου της Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Δήμα εκχιονιστικό του Δήμου Ωρωπού έκανε καθαρισμό του οδοστρώματος από το χιόνι επί της οδού Δεκελείας στην Αγία Τριάδα στην περιοχή του Κατσιμιδίου.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα συνεργείο του Δήμου Ωρωπού καθάρισε το οδόστρωμα από πέτρες και άλλα υλικά μετά από κατολίσθηση πέτρινης παλιάς μάντρας επί της οδού Κοροβέση στις Αφίδνες αποτέλεσμα της ισχυρής βροχής τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 12/1.

 

 

Ακόμη, το πρωί της Τετάρτης 12/1 έγινε επιτυχημένη επιχείρηση των συνεργείων του Δήμου Ωρωπού για την απόφραξη υδάτων που είχαν καλύψει το οδόστρωμα στην παραλιακή οδό Μαρκοπούλου – Αγίων Αποστόλων.

Όλοι οι αντιδήμαρχοι, όλο το εργατικό δυναμικό και τα μηχανήματα των υπηρεσιών του Δήμου Ωρωπού βρίσκονται σε εγρήγορση για να αντιμετωπιστεί κάθε έκτακτο περιστατικό.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ