Ελάτε στην παρέα μας

Υγεία

Εκατοντάδες πολίτες εξετάστηκαν με rapid test στον Αυλώνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Εκατοντάδες πολίτες προσήλθαν στο Πνευματικό Κέντρο του Αυλώνα για να κάνουν rapid test covid-19 μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Ωρωπού, την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α.).

Συνολικά έγιναν 103 rapid tests και ήταν όλα αρνητικά. Επίσης οι πολίτες ενημερώθηκαν και για την τρίτη δράση που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 9 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο Καλάμου (10:30-14:00).

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης επισκέφθηκε το υγειονομικό συνεργείο του Ι.Σ.Α., συνομίλησε με τους γιατρούς, τους εξέφρασε τη συμπαράσταση του και τους ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες τους.

«Θωρακίζουμε το Δήμο μας και τους δημότες μας κατά της πανδημίας με τις υγειονομικές δράσεις. Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη και πρόεδρο του Ι.Σ.Α Γιώργο Πατούλη, την Περιφέρεια Αττικής και τους γιατρούς του Ι.Σ.Α. για την υποστήριξη και τις πολύτιμες υπηρεσίες που μας παρέχουν. Είμαστε κοντά στους πολίτες και μαζί θα βγούμε νικητές στη μάχη κατά της πανδημίας», δήλωσε ο δήμαρχος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ